Domeinnaam en hosting

Domein, hosting & SSL

We bieden alles wat je nodig hebt om je website in de lucht te houden. En om contact te houden met je klanten. Best handig.

Voor een website heb je nodig: een domeinnaam, hosting en tegenwoordig is een SSL certificaat ook geen overbodige luxe. En voor je klantcontact heb je graag een fatsoenlijk e-mailadres. Gedoe om dat allemaal te regelen? Niet echt. Je belt ons en we regelen het graag voor je. Dat doen we al sinds 2004.

Goed beveiligd.. 

Een SSL-certificaat is dat groene hangslotje dat je op dit moment ziet in de adresbalk van je browser. Voelt meteen al goed, he? Je herkent ‘m als je het ziet, ook al doe je dat misschien onbewust. Maar wat is het eigenlijk? Het is een versleuteling van het dataverkeer tussen jou en – in dit geval – ons. Met een SSL-certificaat maken we het hackers en spammers vrijwel onmogelijk om persoonsgegevens van je klanten te stelen. Wij raden al onze klanten aan om voor SSL-certificaat te kiezen. Natuurlijk doe wij het werk.
Wil je meer weten over de voordelen van een SSL-verbinding? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

..goed voor Google.. 

Bijkomend voordeel is dat Google websites met een SSL-certificaat voorrang geeft in de zoekresultaten. En dat is natuurlijk ook niet onplezierig.

..en goed voor jou

Certificaten. Dat zal dan wel duur zijn. Niets, maar dan ook niets, is minder waar. Onze SSL certificaten zijn namelijk prima te betalen. Net als onze domeinnaamregistratie en onze hosting trouwens. Dat laatste doen we bijvoorbeeld al vanaf een tientje per maand. Zo hou je nog eens wat geld over voor leuke dingen. (Of voor de studie van je kinderen…)

Meer weten? 

Wil je meer over onze CO2 neutrale (mail)servers, domeinmogelijkheden of over de SSL certificaten die we gebruiken? Of begrijp je er eigenlijk nog steeds helemaal niets van? Vraag het gerust en wij leggen het uit.

Kom een kop koffie drinken

Maar we doen ook