Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Google, Bing en andere zoekmachines. Je wilt graag goede vriendjes met ze zijn. Daar moet je dan wel wat voor doen. Wij helpen je erbij.

Wie droomt er niet van? Als eerste in de zoekresultaten van Google verschijnen. Als een blij alfamannetje boven op de apenrots, genietend van het uitzicht. Dit is natuurlijk maar voor één website weggelegd.

Onze eigen zoekmachine-expert

Gelukkig heeft DudeSquare een zoekmachine-expert in huis. Hij kan je helpen flink te stijgen in de zoekresulaten door je website te optimaliseren met de juiste zoektermen. Zo krijg je gratis meer organische bezoekers op je website.

Pssst, vergeet je conversie niet!

Veel voor zoekmachine geoptimaliseerde websites, zijn verschrikkelijk onleesbaar. Er komen dan veel bezoekers. Maar je website is een draak geworden. Zo sla je de plank dus mis. Dit moet je dus vooral niet vergeten: dat al die nieuwe bezoekers ook iets komen doen op je website:

  • iets kopen
  • zich ergens voor aanmelden
  • gegevens achterlaten
  • een offerte aanvragen

Het bereiken van één of meerdere van deze doelen noem je conversie. En ook conversie kun je optimaliseren. Eigenlijk wil je dus meer bezoekers èn per bezoeker meer conversie. Dan pas ben je echt goed bezig

Vergeet ook Google-uit-de-oertijd niet

Hoe ben je op deze website gekomen? Waarschijnlijk via good old fashioned mond-tot-mond reclame. Deze gratis reclame krijg je door een blije klant. En ook dat is belangrijk voor je vindbaarheid.

Leren optimaliseren?

Wil je weten waar jouw kansen liggen als het gaat om zoekmachines? 

Kom een kop koffie drinken

Maar we doen ook