Responsive website

Responsive websites

Hoe ziet jouw website er eigenlijk uit op een tablet of smartphone? Je website kan er maar beter goed op voorbereid zijn.

Is het je wel eens opgevallen? Oogcontact met dat leuke meisje of die knappe dude in de trein wordt steeds moeilijker. Ze kijken steeds meer vaker naar hun schermpje. Door de onstuitbare opmars van smartphones en tablets wordt je website op steeds meer verschillende schermformaten bekeken.

Waarom responsive de bom is

Met een responsive website win je klanten. Google zet je bijvoorbeeld al een paar plaatsen omhoog als je website responsive is. Een responsive website schaalt namelijk mee met de afmetingen van een scherm. Zo blijft je website dus goed te bedienen en prettig leesbaar. Want zoals Cruyff ooit had kunnen zeggen over conversie, dan was het vast dit geweest: ‘je vindt sneller de kassa als je niet hoeft te zoeken’. 

Sweet 5.0 is de responsive droom van elke vormgever

Veel designers houden al rekening met responsive in het ontwerp van een website. En met ons CMS kunnen zij het wat dat betreft ook behoorlijk bont maken. Want ons CMS past zich aan elk mogelijk formaat scherm aan. En ondertussen blijft het even simpel en eenvoudig om je website te onderhouden.

Dus ook zo’n mooie, responsive website?

DudeSquare bouwt sinds 2014 alleen nog maar responsive websites. Dus hoe het vroeger was, zijn we eigenlijk al vergeten. Je voordeel zit ‘m erin dat we tijdens het ontwerpproces al rekening houden met de schaalbaarheid. Dat bespaart je tijd en kosten.

Of laat je huidige website upgraden

Is je website nog niet responsive? Of zijn er nog veel zaken voor verbetering vatbaar? Laat ons eens even kijken. 

Ja, ik wil een responsive website!

Maar we doen ook