Een gebruiksvriendelijk CMS voor eenvoudig websitebeheer

Beheer met CMS

Ons CMS is zo simpel dat je geen cursus nodig hebt. Echt. Ook als je bent opgegroeid met een fax of een typemachine. 

Het onderhouden van je website moet super eenvoudig zijn. Anders doe je het niet. En dat kan de bedoeling niet zijn. Met dat idee hebben we ons eigen content management systeem (CMS) ontwikkeld.

Ons CMS heet Sweet

En dat is het ook. Het is zo gebruiksvriendelijk dat echt iedereen ermee kan werken. Wij doen het een keer voor. En dan kun jij het ook:

  • pagina’s aanmaken
  • teksten en foto’s plaatsen en aanpassen
  • blogitems plaatsen
  • nieuwsbrieven verzenden
  • reviews schrijven
  • nieuwe producten toevoegen aan je webshop

..is vriendjes met zoekmachines..

Heel eenvoudig. Flexibel. En bijzonder goed ingericht voor zoekmachine-optimalisatie. Alle meta titles, meta descriptions en alt tags kun je gewoon kwijt op je pagina’s. Met ons CMS Sweet 5.0 wordt onderhoud en SEO van je website.. eh… gewoon heel makkelijk.

..volgt je webdesign..

Omdat we bij DudeSquare je website helemaal op maat maken, passen wij het CMS aan, aan het design en de functionaliteit van je website. We maken het dus precies zoals jij het wilt. En dat maakt het voor jou, als je nieuwe content wilt toevoegen, makkelijk.

..is best goedkoop..

Ons CMS-systeem is heel makkelijk en snel aan te passen aan elk denkbaar webdesign. Dat scheelt in de kosten.

..en heeft nog een helpdesk ook! 

Als je eenmaal klant bent, kun je je hele leven lang gebruik maken van onze helpdesk. Tijdens kantooruren beantwoorden we alle je vragen die je hebt. Want bij DudeSquare maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Wil je het eens zien of uitproberen?

Kom een kop koffie drinken

Maar we doen ook